След поредните ненужни избори, днес отново сме поставени  преди изпитание,

...
След поредните ненужни избори, днес отново сме поставени  преди изпитание,
Коментари Харесай

Карадайъ: Този парламент може да излъчи редовен кабинет, но трябва да надскочим егото си

„ След следващите ненужни избори, през днешния ден още веднъж сме поставени  преди тестване, както цялото общество, по този начин и политици и институции. Очакваше се, като нямаше и други предпоставки, резултатите да са други, като те са сходни от преходните 4 парламентарни вота.   Въпреки че  хората гласоподаваха за разнообразни партии, те са обединени в тезата, че никоя партия не би трябвало да ръководи сама ”, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от трибуната на Народното събрание. Той сподели, че посланието на народа е ясно – политиците да седнат на една маса и да стартират да си приказват.
Прочетете още
„ Подчинихме цялата си акция за разум  и разговор, само че доста политически субекти се занимаваха със личните си проблеми, вместо с проблемите на хората.

Може ли това Народно заседание  да реализира непоклатимост в ръководството, като заложим европейското развиване на страната-  изрично да!  Трябва обаче всички участници да изразят подготвеност за разговор, без да го трансформираме в следващата пиар акция, безсъдържателно говорено и показност пред камерите. Нужно е всеки отговорно да очертае политиките и целите, разговорът да е за тях, да е за достойното евроатлантическо бъдеще на България. Времето изисква такова препотвърждение от партиите ”, сподели водачът на Движение за права и свободи. Той сподели, че в противоположен случай се залага бъдещето на страната и неустановеност в обществото.

„ Нужно е да проявим отговорността, която се изисква от нас и да надскочим личното си партийно его. Трябва непрекъснато да работим за хората и общото богатство на обществото. Приоритетите на страната, да станат за всички нас  - да изведем България от рецесиите, от вземем от Европейски Съюз поддръжката, която ни се поставя. Да работим през днешния ден за Шенген и Еврозоната, да бъде умерено нашето общество за бъдещето си като народ и страна.  Това е същността на публичния контракт за всяка народна власт ”, сподели Карадайъ. Той сподели, че може да се образува държавно управление с европейски полезности, само че за това се изискват взаимни отстъпки.
На дневен ред е да се одобри бюджета на страната, цените да се овладеят, както и да се приготвят локалните избори.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР